снимка БулфотоПредлагам да се направи обединение между ИБГНИ, ДБ и проекта

...
снимка БулфотоПредлагам да се направи обединение между ИБГНИ, ДБ и проекта
Коментари Харесай

Манолова: Предлагам съюз между ИБГНИ, ДБ и Петков и Василев

снимка Булфото

Предлагам да се направи обединяване между ИБГНИ, Демократична България и плана на Кирил Петков и Асен Василев. Това обединяване трябва да се стреми към ръководство на страната. Отправям обществено този апел към Христо Иванов и към Кирил Петков и Асен Василев за обединение на смяната, която да бъде първа политическа мощ в идващия парламент, да има държавно управление на смяната. Това съобщи Мая Манолова в ефира на БНР.

" Време е да се преглътне егото и да се взе участие в идващите избори с перспектива за българските жители ", тя е сигурна, че " Изправи се.БГ " ще прескочат парламентарната преграда.

Манолова не показва " ИТН " като сътрудник, която до думите ѝ " има други проекти ".

" Комисията по проверка се концентрира и за решение на съответни хора и дребни компании, имаме нашите триумфи. Да, отчетът не мина на комисията. Но той може да се прочете на уеб страницата на Народното събрание ", изясни Манолова.

" Не съумях да си умря след закриването на Народното събрание. Обещахме още в четвъртък да защитим един от протестиращите жители в Шумен, тъй като има заведено наказателно дело, също и да подкрепим водолазни клубове, поради неспособност да се гмуркат ", добави тя.

" Това може да наподобяват маловажни проблеми, само че ние като гражданска платформа винаги сме се занимавали с проблемите на хората. Компенсираме това, което не можехме до момента да създадем.

" Комисията по проверка е една от дребното краткотрайни комисии, които приключиха и с отчет работата си, с заключения и рекомендации. Имаше разкрития всъщност за големи злоупотреби, като преди всичко това беше в сдруженията по енергетика поради скока на цените. Ние направихме нашите рекомендации ".

" Топлофикация София ", с изключение на проблемите, които сдружението основава на столичани, от 1 октомври ще работи нелегално. Това го извадихме ние и през Комисията по проверка и през парламентарния надзор ". Също за проблемите с компанията за създаване на интерконектора с Гърция ".

" Има нужда от нови играчи на политическата сцена. Ние дали сме остарели партии, въпреки всичко участвахме в два Народното събрание. По-важно е тук кои от обединенията на смяната в действителност желаят да демонтират мафиотския модел, кои желаят правосъдна промяна. Това се видя в 46-ото Народно събрание. Видя се кои не желаят да има правосъдна промяна. А там в спецпрокуратурата и спецсъда има звена за поръчки за репресивни дейности - властта си има бухалка ".

" Ние се запознахме с публични документи, в които се споделя, че: " Сигналът, подаден от Мая Манолова, е състоятелен ". От Бюрото на контрол на СРС ни дадоха отговор - Не сте подслушвани нелегално. "

Манолова разяснява, че " Специализираната прокуратура е поискала подслушване по отношение на десетки протестиращи, че те са проведена незаконна група - 130 души, и целият офис на " Изправи се. БГ " също е подслушван. За Бюрото е значимо, че има искане на Специализираната прокуратура, има позволение на профилирания съд и подслушването е законно. Но в действителност работата на Бюрото е да ревизира до каква степен основателно е това искане за подслушване ".

" Там има много хора от площада, публицисти, политици, които са били подслушвани. Подготвили сме искане до прокуратурата посредством Закона за достъп до социална информация, ясно е, че всички ще ни откажат, само че ще питаме, а след това, след отводите, ще заведем иск в Страсбург срещу страната ", удостовери Манолова.

Относно комисията " Магнитски " и решението да изиска инспекция дали депутати от 46-ото Народно заседание са официално финансирани от някои от глобените по световния закон " Магнитски " или от свързани с тях лица Манолова изясни, че няма " визия за какво претендентът на Има Такъв Народ за правосъден министър Иво Атанасов тиражира сходни небивалици. Аз не съм член на комисията " Магнитски ". Това са неуместни обвинявания. "

" Това партии на смяната ли са - Има Такъв Народ - те споделиха, че митингите били платени? Това ли е предпочитание за смяна на модела? "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР